Fysiotherapie in Den Haag voor gericht herstel

Bent u op zoek naar behandelmogelijkheden voor fysiotherapie in Den Haag? Wij zijn specialist in knie- en schouderproblematiek en bieden tevens sportfysiotherapie aan. Vanuit de locatie in ons sportcomplex in Rijswijk bieden wij u diverse therapievoorzieningen. Denk aan een behandeling in de klassieke behandelkamer of specifieke revalidatietraining in de oefenzaal of in het zwembad. Lukt het niet om richting Rijswijk te komen? Het is ook mogelijk dat wij bij u thuis langskomen. Wij willen net als u dat u zo snel mogelijk zonder (pijn)klachten uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken. Dit doen wij door een individueel op maat gesneden en effectief preventie- en herstelprogramma op te stellen. Een persoonlijke benadering en duidelijke communicatie zijn belangrijke pijlers in onze werkwijze. Wilt u weer klachtenvrij kunnen bewegen? Informeer naar de behandelopties voor fysiotherapie in Den Haag!

Schouderklachten behandelen met fysiotherapie in Den Haag

Wilt u vanaf een steenworp afstand van Den Haag fysiotherapie volgen? Als specialist in schouderproblematiek kunnen wij u helpen om van deze vervelende klachten af te komen. De schouder is een complex gewricht dus er kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen aan de pijn. Het kan bijvoorbeeld gaan om een luxatie (schouder uit de kom), overbelasting, een beschadiging of ontsteking, slijtage of een blessure. Stap 1 is om samen met uw fysiotherapeut te achterhalen wat er aan de hand is. Wij zoomen in op de oorzaken van de klachten zodat wij de kern zo effectief mogelijk kunnen behandelen. Wij doen niet aan enkel symptoombestrijding, want de kern of bron van de klachten is in lang niet alle gevallen een aandoening of ziekte. Heeft u pijn in uw schouder en zoekt u behandelmogelijkheden voor fysiotherapie in Den Haag en omgeving? Maak direct een afspraak met ons.

Fysiotherapie Den haag

Fitness, medische fitness, (ouderen) groepsfitness en personal training

Zoekt u een prettige sportschool in omgeving Den Haag waar u niet hoeft te wachten op uw apparaat? Bij ons wordt u in een gastvrije omgeving ontvangen en kunt u in een huiselijk setting trainen. Wist u dat u ook medische fitness kunt volgen in onze sportschool? Hierbij gaat u onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut doelgericht trainen. Welk trainingstraject u ook kiest, er zal altijd een structurele evaluatie van de doelen plaatsvinden. Wij kunnen in overleg met u uw trainingsprogramma zo nodig bijsturen of uw trainingsschema aanpassen aan eventuele nieuwe doelen. Heeft u zin om te sporten in een gezellige omgeving vlakbij Den Haag? Maak direct een afspraak en maak gebruik van onze trainingsruimte! Bereik ons snel en makkelijk via Whatsapp: +31657806809.