Medische fitness voor gericht herstel

Wilt u gaan beginnen met medische fitness waarbij u onder deskundige begeleiding van één van onze vakkundige fysiotherapeuten gaat trainen? Kom sporten op onze locatie in het sportcentrum in Rijswijk! Hier wordt u gastvrij ontvangen en kunt u in een huiselijke setting trainen aan de hand van een persoonlijke trainingstraject. Medische fitness combineert de voordelen van fysiotherapie en fitness waardoor u heel gericht gaat trainen. Wilt u lichamelijke klachten voorkomen of extra ondersteuning krijgen tijdens een hersteltraject voor fysiotherapie in Den Haag? Dan is medische fitness erg geschikt voor u omdat er een op maat gesneden trainings- of oefenprogramma wordt opgesteld op basis van uw situatie. Ook als u klachten heeft aan spieren of gewrichten of gewoon op een verantwoorde manier aan uw gezondheid en conditie wilt werken is medische fitness aan te bevelen. Leeftijd en beginniveau spelen geen enkele rol dus iedereen uit omgeving Rijswijk en Den Haag is welkom! Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste updates!

Werkwijze van medische fitness

Samen met u stemmen we uw persoonlijke training af op uw mogelijkheden en conditieniveau. Tijdens de medische fitness is er veel aandacht voor een juiste lichaamshouding, correcte uitvoering van de oefeningen en een goede opbouw van de training. Dit vindt allemaal plaats in een prettige, ruime omgeving in een ontspannen sfeer. Onze medische fitnessruimte in Rijkwijk is namelijk voorzien van uitstekende apparatuur en voorzieningen zodat u op plezierige wijze doelgericht kunt sporten. Bent u op zoek naar fitness na revalidatie? Dan is medische fitness minder geschikt maar wij kunnen u ook begeleiden nadat u bent gerevalideerd. Bij ons staat een afwisseling in het sporten en professionele begeleiding centraal. Zo kunt u uw behaalde resultaten op peil houden en preventief blijven sporten om blessures te voorkomen. Maak een afspraak om langs te komen in Rijswijk en bekijk ons grote aanbod sportfaciliteiten!

Medische fitness

Herstellen van klachten

Naast medische fitness zijn wij ook gespecialiseerd in (sport)fysiotherapie. Dit is van groot belang voor het herstel van uw klachten en/of het bereiken van een fysiek doel. Op basis van een intake en een fysiek onderzoek wordt er vervolgens een persoonlijk behandeltraject opgesteld. Tijdens uw traject kunt u gebruik maken van alle therapievoorzieningen die in ons sportcomplex in Rijswijk aanwezig zijn. Daarnaast vinden wij een structurelere evaluatie gedurende het hele behandeltraject van groot belang. Na de laatste behandeling nemen wij met u de gestelde doelen door. Daarna kan de sportfysiotherapie worden afgerond of schrijft u zich in voor de groepsfitness zodat u fit en gezond blijft. Benieuwd welke mogelijkheden bij uw situatie passen? Neem contact op door te bellen naar 070 250 58 50 en plan vervolgens direct een afspraak in!