Weer klachtenvrij bewegen met sportfysiotherapie

Heeft u als recreatieve of professionele sporter last van (pijn)klachten tijdens het sporten? Als specialist in sportfysiotherapie in Den Haag en omgeving helpen wij u graag om weer klachtenvrij te kunnen bewegen. Wij willen, net als u, dat u zo snel mogelijk uw dagelijkse activiteiten weer kunt oppakken zonder klachten te ervaren. Sportfysiotherapie is gericht op het verlichten, genezen en preventief behandelen van klachten voor zowel sporters als mensen die willen gaan sporten. Als sporter moet u vaak handelingen uitvoeren die snelheid en explosiviteit bevatten wat veel van uw lichaam vraagt. Dit betekent dat het herstel vaak uitgebreider is dan bij iemand die gewone fysiotherapie nodig heeft. Met onze sportfysiotherapie richten wij ons niet alleen op het herstel van deze gewrichten maar we trainen ook juist de lichaamsdelen die nog wel belastbaar zijn. Wilt u direct beginnen met een behandeling sportfysiotherapie in regio Den Haag? Neem direct contact op want wij hebben geen wachtlijsten!

Sportfysiotherapie en chronische aandoeningen

Sportfysiotherapie kan zinvol zijn als u last heeft van een chronische (langdurende) aandoening. Door meer te gaan bewegen of sporten kunt u uw kwaliteit van leven verbeteren. Bovendien kan sportfysiotherapie u helpen actiever te worden en gemotiveerd te raken als u een tijd niet actief bent geweest. In samenspraak met u kijken wij naar een passende sportbeoefening en adviseren wij u over de intensiteit en de frequentie waar u mee kunt starten. Zo zullen wij u tijdens de intake gerichte vragen stellen en doen we een fysiek onderzoek om achter de oorzaak van uw klachten te komen. Hierdoor kunnen wij de kern zo effectief mogelijk behandelen zonder enkel aan symptoombestrijding te doen. Op basis van deze gegronde werkwijze komen wij tot een gedegen fysiotherapeutische diagnose. Wist u dat u voor sportfysiotherapie geen verwijzing van uw huisarts nodig heeft? Maak direct een afspraak met ons!

Sportfysiotherapie

Verschillende soorten fysiotherapie in Den Haag

Als specialist in fysiotherapie in Den Haag kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten fysiotherapie. Wij zijn dus gespecialiseerd in sportfysiotherapie maar u kunt ook voor reguliere fysiotherapie bij ons terecht. Heeft u knieklachten, rugklachten, een reumatische aandoening of andere pijnklachten aan gewrichten of spieren? Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u door middel van een persoonlijk behandelplan om weer pijnvrij te bewegen. In het behandelplan nemen wij houdings- en bewegingsadviezen op die passen bij uw situatie, bijvoorbeeld het beoefenen van medische fitness. Hierbij telt voor ons uw resultaat: lichamelijk herstel of het bereiken van uw fysieke bewegingsdoel. Wij staan voor een adequaat traject waarin alle werkzame factoren zitten verwerkt die noodzakelijk zijn om uw doel te bereiken. Bel naar 070-2505850 en plan direct een afspraak voor (sport)fysiotherapie in!