Puur fysiotherapie

Medische Fitness

behandelingen

Medische Fitness

Medische fitness

Medische fitness is een vorm van fitness waarbij u onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut gaat trainen. Het combineert de voordelen van fysiotherapie en fitness waardoor u heel doelgericht kunt trainen. U beweegt ter preventie van lichamelijke klachten, als vervolg op fysiotherapie, als ondersteuning in een hersteltraject, bij klachten aan spieren of gewrichten of omdat u gewoon op een verantwoorde manier aan uw gezondheid/conditie wilt werken. Leeftijd en beginniveau spelen geen rol.

Trainen op maat

Samen met u stemmen we uw persoonlijke training af op uw eigen mogelijkheden en conditieniveau. Tijdens de training is er veel aandacht voor een juiste houding, een juiste uitvoering van de oefeningen en een goede opbouw van de training. Dit alles in prettige, ruime omgeving en in ontspannen sfeer.

Hoe gaan we te werk?

Voordat u start met medische fitness stellen we een op maat gesneden trainings- of oefenprogramma voor u samen. Dit doen we op basis van een intakegesprek. U kunt op aanvraag een fitheidstest doen, hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Onze locatie

Wij zijn gevestigd zijn in een sportcomplex. Op een steenworp afstand van Den Haag, in Rijswijk. Onze medische fitnessruimte is voorzien van uitstekende apparatuur en voorzieningen zodat u op plezierige wijze doelgericht kunt sporten.

Verwijzing is niet nodig

U heeft voor medische fitness geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt direct een afspraak met ons maken.

Open chat
Scan de code
Waar kunnen we u mee van dienst zijn?