Puur fysiotherapie

Revalidatiefysiotherapie

behandelingen

Revalidatiefysiotherapie

Blijvend of langdurig lichamelijk letsel of een functionele beperking?

Met onze revalidatiefysiotherapie richten wij ons op herstel of verbetering van uw mogelijkheden als u blijvend of langdurig lichamelijk letsel heeft, of als u een functionele beperking heeft. Dit zijn klachten of problemen als gevolg van een ziekte, ongeval of een aangeboren aandoening. Maar ook als u een operatie heeft ondergaan, bijvoorbeeld aan uw knie, enkel, rug of schouder, kunt u bij ons terecht voor postoperatieve revalidatie.

Voor ons is het van belang dat u door de revalidatietherapie weer zo zelfstandig mogelijk wordt. Zodat u niet (meer) afhankelijk bent van anderen in uw dagelijkse leven en u weer optimaal kunt functioneren.

Revalidatieprogramma

Om u zo goed mogelijk te laten herstellen, zorgen wij voor een zeer nauwkeurig samengesteld revalidatieprogramma waarin beweging centraal staat. Ons streven is dat u aan uw operatie geen blijvende beperking overhoudt.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens de intake stellen we u vragen en doen we fysiek onderzoek. Dit doen we om een zo goed mogelijk beeld van uw lichamelijke situatie te krijgen en om tot een gedegen revalidatiebehandeling te komen. Een programma dat past bij uw persoonlijke situatie.
Uw programma kan een vervolg zijn op een traject in een revalidatiecentrum, ziekenhuis of verpleeghuis.

Onze locatie

Wij zijn gevestigd zijn in een groot sportcomplex. Op een steenworp afstand van Den Haag, in Rijswijk. Omdat wij onderdeel uitmaken van het sportcomplex kunnen wij u -afhankelijk van uw persoonlijke behandeling- diverse vormen van therapie bieden. Denk aan behandeling in de klassieke behandelkamer, maar ook specifieke revalidatietraining in de oefenzaal, het zwembad of op ons buitenveld. Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, komen wij bij u thuis.

Verwijzing

Voor revalidatiefysiotherapie heeft u een verwijzing van uw revalidatiearts of specialist nodig. Wij hebben korte lijnen met zorgverleners en -instellingen, zodat uw arts of specialist het revalidatieproces kan volgen.

Wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Open chat
Scan de code
Waar kunnen we u mee van dienst zijn?